Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Apa poate fii prietena ta!

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Curs aplicare cauciuc lichid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Brand
Cauciuc lichid
Cod produs
C68
Out Of stock
Descriere
Inainte de achizitie.

Inainte de a cumpara, trebuie sa va faceti cont in magazin. Cursul il veti gasi in cont la sectiunea produs digital dupa achitarea cursului.

In ultimii ani hidroizolatiile lichide au castigat tot mai mult teren pe piata constructiilor datorita calitatii si durabilitatii materialelor.

Foarte multa lume renunta la hidroizolatiile clasice in favoarea celor lichide.

Avantajele materialului:

Aplicare usoara. Se poate aplica direct pe hidroizolatia veche. Poate fi aplicat pe aproape orice fel de material. Este elastic. Este rezistent la UV. Respinge caldura datorita culorilor deschise.

Acestea sunt doar o parte din calitatile acestor hidroizolatii de ultima generatie.

Ce cuprinde acest curs?

Cursul cuprinde in capitolele sale videoclipuri cu executarea unei lucrari de hidroizolatii de la A la Z. Vei afla ,,secretele,, aplicarii acestor tipuri de hidroizolatii. Vei sti cum sa te descurci daca apar situatii neprevazute. Vei avea si mai multa incredere in calitatile materialului datorita testelor facute de mine asupra acestora.

Cursul cuprinde 18 lectii video care insumeaza peste 1 ora de informatii clare referitoare la modul de aplicare si pasii care trebuiesc facuti pentru a finaliza o lucrare de calitate.

Continutul cursului:

6 sectiuni 18 lectii

Durata totala: 1 h 7 min
Trimite mesaj
Din Gura in Gura